Menu

Νέα

Ότι "κυκλοφορεί" το μαθαίνετε πρώτοι! 

Η Νέος Κηφισός Α.Ε.Ε.Α. φροντίζει να είστε πάντα ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν ..με ένα click!

enviromental 2016

Περιβαλλοντική Πρόκληση 2050

Πρόκληση 1 : Νέο όχημα με μηδενικές εκπομπές CO2

Η πρόκληση Νέο Όχημα με Μηδενικό CO2 είναι να μειώσουμε τις εκπομπές CO2 των οχημάτων μας κατά 90 τοις εκατό ως το 2050, σε σύγκριση με τα επίπεδα που είχαν το 2010.

Για να το επιτύχουμε αυτό, θα κάνουμε τα μοντέλα συμβατικού καυσίμου πιο ενεργειακά αποδοτικά, και θα προάγουμε την ανάπτυξη οχημάτων νέας γενιάς με χαμηλές ή μηδενικές εκπομπές άνθρακα, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών, επαναφορτιζόμενων υβριδικών, ηλεκτρικών και οχημάτων κυψελών καυσίμου.

Αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καθαρότερα, εναλλακτικά καύσιμα φέρνουν αποτέλεσμα μόνο όταν διαδίδονται στο κοινό σε μεγάλο πλήθος, έτσι εργαζόμαστε ώστε να τα καταστήσουμε ευρέως διαθέσιμα και να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη της υποδομής - σταθμούς πλήρωσης και επαναφόρτισης για παράδειγμα - που απαιτείται για την υποστήριξη της χρήσης τους.

Πρόκληση 2 :  Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής

Με την πρόκλησή μας Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής θέλουμε να κάνουμε περισσότερα από το να εξαλείψουμε απλώς τις εκπομπές C02 που παράγεται κατά την κατασκευή των οχημάτων και όταν τα οδηγούν οι πελάτες μας.

Θέλουμε να εξαλείψουμε τις εκπομπές άνθρακα από την κατασκευή των υλικών και εξαρτημάτων που χρησιμοποιούμε, από τις δραστηριότητες διακίνησής μας και από τις μεθόδους απόρριψης και ανακύκλωσης όταν τα οχήματά μας φτάνουν στο τέλος της ζωής τους.

Για να το επιτύχουμε αυτό θα εργαστούμε πάνω σε περιβαλλοντικά φιλικότερα σχέδια που χρησιμοποιούν πρώτες ύλες με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα, και λιγότερα εξαρτήματα. Θα κάνουμε καλύτερη χρήση των βιοσυστατικών από ανανεώσιμες πηγές και θα καταστήσουμε ευκολότερη την αποσυναρμολόγηση και ανακύκλωση των οχημάτων μας.

Πρόκληση 3 :  Μηδενικές Εκπομπές CO2 Εργοστασίων

Τα αυτοκίνητα δεν δημιουργούν εκπομπές CO2 μόνο όταν οδηγούνται, αλλά και κατά την κατασκευή τους στα εργοστάσια.

Για να βοηθήσουμε στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής, έχουμε δημιουργήσει μια στρατηγική για να επιτύχουμε μηδενικές εκπομπές CO2 στα εργοστάσια παραγωγής μας, εστιάζοντας στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε και μεταπηδώντας σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Θα επανεξετάσουμε τις παραγωγικές μας διεργασίες ώστε να τις κάνουμε βραχύτερες, με αποτέλεσμα την παραγωγή μικρότερης ποσότητας CO2. Θα κάνουμε τις εγκαταστάσεις μας πιο ενεργειακά αποδοτικές και θα υιοθετήσουμε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως είναι ο ήλιος και ο άνεμος, και ενέργεια χαμηλή σε άνθρακα, όπως είναι το υδρογόνο.

enviromental 2016

Περιβαλλοντική Πρόκληση 2050

Πρόκληση 4 :  Ελαχιστοποίηση και Βελτιστοποίηση της Χρήσης Νερού

Οι ανάγκες του κόσμου μας σε νερό αυξάνονται ραγδαία, έτσι είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε την ύπαρξή του περιορίζοντας την ποσότητα που χρησιμοποιούμε κατά την κατασκευή των προϊόντων μας, και ανακυκλώνοντας όσο περισσότερο μπορούμε.

Έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε το νερό της βροχής στα εργοστάσια παραγωγής μας ώστε να περιορίσουμε την ποσότητα που τα εργοστάσιά μας αντλούν από το έδαφος ή το δημόσιο δίκτυο. Έχουμε επίσης αναπτύξει μεθόδους καθαρισμού ώστε το νερό που χρησιμοποιούμε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά, ή να επιστρέφει με ασφάλεια στο τοπικό δίκτυο παροχής.

Καθώς το υδάτινο περιβάλλον διαφέρει παρασάγγας στις περιοχές του κόσμου που δραστηριοποιούμαστε, θα φροντίσουμε να παίρνουμε μέτρα κατάλληλα για τις εκάστοτε τοπικές ανάγκες.

Πρόκληση 5 :  Δημιουργία Κοινωνίας και Συστημάτων Βασισμένων στην Ανακύκλωση

Οι αυξανόμενοι πληθυσμοί, η οικονομική ανάπτυξη και η επιθυμία για πιο άνετους τρόπους ζωής, όλα ασκούν αυξανόμενη πίεση στους φυσικούς πόρους και δημιουργούν περισσότερα απορρίμματα.

Θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανοικοδόμηση μιας ιδανικής κοινωνίας ανακύκλωσης πόρων, εργαζόμενοι σε τέσσερις θεμελιώδεις τομείς: χρησιμοποιώντας περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, σχεδιάζοντας και χρησιμοποιώντας εξαρτήματα μακράς διαρκείας, αναπτύσσοντας πιο αποδοτικές και ενδελεχείς τεχνολογίες ανακύκλωσης, και χρησιμοποιώντας περισσότερα από τα υλικά που ανακτώνται όταν ένα όχημα απορρίπτεται ώστε να κατασκευάσουμε νέα.

Διαθέτουμε περισσότερα από 40 έτη πείρας σε ιδέες και καινοτομίες στον τομέα αυτό και δεσμευόμαστε να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον

Πρόκληση 6 :  Η Δημιουργία μιας Μελλοντικής Κοινωνίας σε Αρμονία με τη Φύση

Για να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε την συνύπαρξή μας με τη φύση, πρέπει να διαφυλάξουμε τα δάση μας και τα υπόλοιπα πλούσια οικοσυστήματα.

Εκτελούμε έργα - μικρά και μεγάλα - σε ολόκληρο τον κόσμο, σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησής μας, για την υποστήριξη του στόχου μας για τον "εμπλουτισμό των ζωών και των κοινοτήτων," διοργανώνοντας αναδασώσεις και φυτεύσεις δένδρων, πράσινα αστικά περιβάλλοντα και άλλες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες τόσο στα εργοστάσιά μας όσο και εκτός.

Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που αποκομίσαμε ώστε να παίξουμε ενεργό ρόλο στην βελτίωση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και την δημιουργία επίγνωσης, ώστε να βοηθήσουμε να δομηθεί μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία με τον φυσικό κόσμο.

HSD 10 million

Ευχαριστούμε Hybrid! - Οι πωλήσεις των Toyota Hybrid ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια παγκοσμίως

Είκοσι χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου μας υβριδικού μοντέλου, του Prius, οι πωλήσεις των υβριδικών μας συνεχίζουν να εκτοξεύονται. Σήμερα είμαστε υπερήφανοι καθώς πλέον οι πωλήσεις Toyota Hybrid ξεπερνούν παγκοσμίως τα δέκα εκατομμύρια οχήματα σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο.    

Είμαστε αναμφισβήτητα οι ηγέτες στις πωλήσεις και την παραγωγή υβριδικών στην Ευρώπη. Τα υβριδικά Toyota αποτελούν πάνω από το 70% των πωλήσεων όλων των αυτοκινήτων με εναλλακτικά κιβώτια ταχυτήτων στην Ευρώπη, δηλαδή περισσότερα από όλα τα άλλα υβριδικά, τα ηλεκτρικά υβριδικά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μαζί.

Στην ουσία η επιτυχία μας στην Ευρωπαϊκή αγορά φαίνεται από τις πωλήσεις μας το 2016, στα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα. Τα υβριδικά μοντέλα φτάνουν συνολικά για το Auris το 60%, για το Yaris το 42% και για το RAV4 το 41%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 80% των παραγγελιών για το καινούριο Toyota C-HR αφορά στο υβριδικό μοντέλο!

NG Prius

Νέα Γενιά  Prius - Σύμβολο της τεχνολογίας Hybrid

Όπως ακριβώς το πρώτο Prius ξαναέγραψε τους κανόνες της αυτοκίνησης το 1997, η Νέα Γενιά, τοποθετεί την πρωτοποριακή τεχνολογία Hybrid εκεί ακριβώς που ανήκει: στην κορυφή του σχεδιασμού, της απόδοσης και της καινοτομίας.

Τεχνολογικός Θρίαμβος - Το νέο Prius επιδεικνύει μοναδικά επιτεύγματα σε κάθε τομέα: μια Hybrid εμπειρία οδήγησης που θέτει νέα όρια απόλαυσης, εκπληκτική αποδοτικότητα καυσίμου και ένα μοναδικό σχεδιασμό μέσα και έξω. Ένας τεχνολογικός θρίαμβος για τον πρωτοπόρο!
 

Οδηγική εμπειρία Hybrid που θα αγαπήσετε

Για πρώτη φορά εφαρμόζοντας τη νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική - Toyota New Global Architecture, που φέρει επανάσταση στον τρόπο κατασκευής κάθε νέου Toyota, αλλά και στο σχεδιασμό και την οδηγική απόλαυση - το νέο Prius μεταφέρει την εμπειρία Hybrid σε ανώτερο επιπέδο, με χαμηλότερο κέντρο βάρους, πιο συμπαγές και άκαμπτο αμάξωμα, καθώς και αναβαθμισμένο σύστημα αναρτήσεων.

Και δεν σταματά εκεί. Το νέο υβριδικό σύστημα Toyota συμβάλλει στην καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά του οχήματος, χάρη σε μια πιο απρόσκοπτη και ακόμα περισσότερο γραμμική επιτάχυνση, αλλά και ακόμη πιο γρήγορη απόκριση.

Ακόμη πιο αθόρυβο… - Στην πόλη, δεν υπήρξε ποτέ πιο ήρεμος και φιλικός χώρος από το εσωτερικό του Prius. Και τώρα, ακόμη και όταν επιταχύνετε ή οδηγείτε σε υψηλές ταχύτητες, θα εκτιμήσετε πόσο πιο αθόρυβο είναι πλέον το Prius. Και σε συνδυασμό με τη διαισθητική του εργονομία, τους πανεύκολους χειρισμούς και την άνετη αίσθηση, το Prius είναι ιδανικό για να διανύσετε άπειρα χιλιόμετρα.

Απόδοση που παραμένει ασύγκριτη - Η αναγνωρισμένη τεχνολογία Toyota Hybrid έκανε ένα ακόμη βήμα μπροστά στο νέο Prius. Ο νέος, πιο ελαφρύς και συμπαγής ηλεκτροκινητήρας, έχει ασύγκριτα περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια και μοναδική απόδοση καυσίμου.
Axiopistia

Toyota πρώτη σε αξιοπιστία  - Έκθεση TÜV 2016

Η Toyota είναι η πιο αξιόπιστη μάρκα και ο μεγάλος νικητής, βάσει της γερμανικής έκθεσης TÜV 2016, με 14 θέσεις στο Top10 διαφορετικών κατηγοριών.

Η Toyota έδωσε επίσης το παρόν επτά φορές στο Top5 διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τα μοντέλα παρουσίασαν ελάχιστες ζημιές στους γενικούς ελέγχους.

• 14 μοντέλα Toyota στο Top 10 διαφορετικών κατηγοριών. 
• Το Toyota Prius δεύτερο σε δύο κατηγορίες. 
• Κυριαρχία της Toyota στην κατηγορία 10 – 11 ετών με ασυναγώνιστη αξιοπιστία οχημάτων μεγάλης ηλικίας.

Για τη δημιουργία της Έκθεσης TÜV, ο Oργανισμός Eπιθεώρησης & Πιστοποίησης και το περιοδικό αυτοκινήτου “Auto Bild” αξιολόγησαν 9 εκατομμύρια γενικούς ελέγχους σε 233 μοντέλα. Αυτή η ετήσια κατάταξη αποτελεί πολύτιμο οδηγό για αγοραστές νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Grammi energous paralavis

Γραμμή Ενεργούς Παραλαβής

Στην  Νέος Κηφισός βασικό συστατικό της φιλοσοφίας μας είναι η καλύτερη παροχή υπηρεσιών για την απολυτή ικανοποίηση του πελάτη. Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η συντήρηση για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου τόσο για την ασφάλεια όσο και για την  άνεση των επιβατών η εταιρία μας εγκαινίασε την υψηλής τεχνολογίας Γραμμή Ενεργούς Παραλαβής. Πρόκειται για μία παροχή που περιλαμβάνει :

  • Έλεγχο Ελαστικών
  • Έλεγχο Φρένων
  • Έλεγχο Αμορτισέρ
  • Έλεγχο Σύγκλησης Τροχών.
  • Έλεγχος Ευθυγράμμισης Υψηλής Ακριβείας 

Η παροχή αυτή πλαισιώνεται και από άλλες υπηρεσίες όπως είναι:

  • Επιλογή από ευρεία γκάμα κατασκευαστών καινούργιων ελαστικών πρόσφατης παραγωγής   με τις πιο προσιτές τιμές
  • Κάρτα Καυσαερίων

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν ασφαλή λειτουργία του οχήματος σας.

Ευχαριστούμε , όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες.

15/1/2015

AIG Neos Kifisos

Στις εγκαταστάσεις της Toyota Νέος Κηφισός πραγματοποιήθηκε το διεθνές σεμινάριο της AIG για πραγματογνώμονες αυτοκινήτων

Η American International Group, Inc. (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 130 χώρες. Στην Ελλάδα, η AIG αποτελεί ένα διαχρονικά σταθερό και φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό αλλά και ένα βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον.

Με 27 συμμετέχοντες από επτά χώρες και καλεσμένους από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας σε ΗΠΑ και Αγγλία, το σεμινάριο εστίασε σε τεχνικά θέματα σε σχέση με το αυτοκίνητο.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της TOYOTA Νέος Κηφισός, ένα από τα διακεκριμένα συνεργεία του δικτύου επιλεγμένων συνεργαζόμενων συνεργείων του προγράμματος Easy Repair της AIG.

Ο κος Κώστας Καραχάλιος, Διευθυντής Αποζημιώσεων της AIG στην Ελλάδα σχολίασε σχετικά: «Η AIG είναι μια εταιρία που  επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών της και στην καινοτομία. Είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα που επιλέχθηκε να φιλοξενήσει το σεμινάριο αυτό. Φυσικά, το σεμινάριο αυτό δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή και τη βοήθεια της TOYOTA Νέος Κηφισός και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης κου Ευάγγελου Σαραντόπουλου  που μας παραχώρησε ευγενικά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και την οποία ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία.»

09/2014

Yaris WRC

Η ΤΟΥΟΤΑ επιστρέφει στο   WRC

Η Toyota ανακοίνωσε την μεγάλη  επιστροφή της στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Ράλι (WRC) το 2017 για να αγωνιστεί και πάλι, μετά τoν τελευταίο της αγώνα το 1999. Το  αυτοκίνητο που θα αγωνιστεί, ήδη δοκιμάζεται από την Toyota Motorsport GmbH (TMG) και  είναι βασισμένο στο “Yaris”.

Η Toyota βλέπει τους αγώνες σαν ένα ιδανικό μέσο για να αποκαλύψει τον ενθουσιασμό που μπορεί να δημιουργήσει η οδηγική  εμπειρία ενός αυτοκινήτου Toyota ενώ ταυτόχρονα μέσα από την αγωνιστική της δραστηριότητα  ,επιθυμεί να ‘’ακονίσει’’ τους ανθρώπους  και τις τεχνολογίες της, ώστε να μπορέσει να δημιουργεί διαρκώς καλύτερα αυτοκίνητα.

Τέλος, η αγωνιστική ομάδα της Toyota θα εξακολουθεί να αγωνίζεται στο World Endurance Championship (WEC)  και να  υποστηρίζει τις ομάδες που αγωνίζονται στο U.S. NASCAR, Ιαπωνική Formula και Dakar Rally.

 

13/02/2015

Video Title

Video Slug