Menu

  • corolla touring sports
 

Νέο Corolla Touring Sports

Αιχμηρή σχεδίαση. Προηγμένες τεχνολογίες. Κορυφαία ασφάλεια.

Το νέο Corolla Touring Sports παρουσιάζει μια εκλεπτυσμένη εξωτερική εμφάνιση με μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό, μια νέα εποχή ψηφιακής εμπειρίας και ασφάλειας, ενώ ενσωματώνει την πιο προηγμένη Hybrid Electric τεχνολογία 5ης γενιάς. Απολαύστε κορυφαίες επιδόσεις έως 196 ίππων με κατανάλωση μόλις 4.5l/100km.


Ποιότητα εσωτερικού. Εάν πιστεύετε ότι το Corolla Touring Sports φαίνεται ελκυστικό εξωτερικά, απλώς περιμένετε να μπείτε στο αυτοκίνητο. Οι σχεδιαστές μας έχουν επιλέξει έναν συνδυασμό υλικών υψηλής ποιότητας και μια μοναδική ποικιλία υφών. Τα κομψά καθίσματα ολοκληρώνουν τέλεια την εμφάνιση και παρέχουν εξαιρετική στήριξη, ενώ ο ατμοσφαιρικός εσωτερικός φωτισμός ολοκληρώνει την αισθητική. Η θέση οδήγησης προσφέρει βέλτιστη ορατότητα και άνεση ενώ τα εργονομικά και διαισθητικά χειριστήρια στο τιμόνι κάνουν τις διαδρομές σας απολαυστικές.
 

Τεχνολογία που συναρπάζει. Το Corolla Touring Sports εξοπλίζεται με το νέο, ευφυές σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect. Απολαύστε απρόσκοπτη cloud πλοήγηση με πληροφορίες κυκλοφορίας και οδικά γεγονότα σε πραγματικό χρόνο, επικοινωνήστε με το όχημά σας μέσω του έξυπνου φωνητικού βοηθού και διατηρήστε το σύστημα σας πάντα ενημερωμένο μέσω των Over The Air (OTA) ενημερώσεων. Η νέα οθόνη αφής 10,5" ενσωματώνει αβίαστα το Apple CarPlay και το Android Auto™ στο ταμπλό σας, παρέχοντας πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές. Η οθόνη οργάνων του οδηγού έχει επίσης ψηφιοποιηθεί πλήρως ενσωματώνοντας οθόνη 12,3" που μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού.
 

Έξυπνος και πρακτικός χώρος αποσκευών. Το νέο Corolla Touring Sports σας προσφέρει το χώρο που χρειάζεστε σε κάθε περίσταση. Οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν άνεση εφάμιλλη των εμπρός επιβατών, χάρη στον άφθονο χώρο για τα πόδια και τη συνέχιση του διακριτικού φωτισμού. Ό,τι και αν θέλετε να μεταφέρετε, ένα ποδήλατο, τα ψώνια σας ή τις αποσκευές των διακοπών σας, ο πλούσιος χώρος αποσκευών, με έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους και εύκολα αναδιπλούμενα καθίσματα, είναι αρκετά ευέλικτος για να χωράει τα πάντα.

 

Τoyota Hybrid Electric. Απολαύστε τη μοναδική Hybrid Electric τεχνολογία της Τοyota. Είναι απίστευτα ομαλή και με μεγάλη απόκριση ενώ απολαμβάνετε την ευχάριστη ησυχία της πλήρως ηλεκτρικής λειτουργίας, έως και στο 80% του καθημερινού σας χρόνου. Επίσης συμβάλει σημαντικά στην εξοικονόμηση καυσίμου και στη μείωση των εκπομπών ρύπων, προσφέροντας κορυφαίες καταναλώσεις και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Επιπλέον, επειδή είναι αυτοφορτιζόμενη, δεν χρειάζεται η σύνδεση σε φορτιστή. Η αξιοπιστία της Τοyota στην ηλεκτροκίνηση αποδεικνύεται από 15 εκατομμύρια οδηγούς σε όλο τον κόσμο που την έχουν επιλέξει.
 

Toyota T-mate. Πάντα δίπλα σας. Το νέο Corolla Touring Sports εξοπλίζεται με το T-Mate και ενσωματώνει τηv τρίτη γενιά του Toyota Safety Sense, του πιο προηγμένου συστήματος ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Το νέο Τ-Μate προσφέρει μια σειρά νέων λειτουργιών καθώς και τη δυνατότητα ενημέρωσης των δυνατοτήτων του over-the-air.
 
  • corhb6013 22 1280x1280
 
 
  • 2022ndashcorollatouringsportswp009 1280x1280
 
 
  • corolla ts portpagkaz
 
 
  • 2022 corolla touring sports wp 005 1280x1280
 
 

Video Title

Video Slug